Varič Sous-vide Status SVC100 je vo svojej hornej časti vybavený digitálnym ovládacím panelom, ktorý umožňuje nastaviť čas a teplotu podľa toho, čo práve varíte. Čas alebo teplotu znižujete a zvyšujete otáčaním kovového regulačného kolieska a zvolenú hodnotu potvrdíte stlačením tlačidla na paneli. Počas varenia bude displej zobrazovať zostávajúci čas a aktuálnu teplotu vody. Po dokončení varenia vás upozorní zvukovým signálom.
varič Sous-vide
Status SVC 100
S ponorným varičom Sous-vide Status SVC 100 pripravíte mäso ako profesionálny kuchár.
Nákup na splátky
Produkt je možné kúpiť na splátky prostredníctvom spoločností Home Credit.
Doprava 6 €.
Popis produktu
Čo je sous-vide?
Sous-vide je termín pochádzajúci z francúzštiny a znamená „pod vákuom“. Pri varení metódou sous-vide ide o šetrné varenie vákuovaných surovín zo súčasného udržovania presnej teploty. Využíva ju mnoho profesionálnych kuchárov, najmä v drahších reštauráciách, pretože s jej pomocou dosiahnu skvelé chute a hlavne dokonalú šťavnatosť a mäkkosti akéhokoľvek mäsa, rýb a zeleniny. Už sa vám nestane, že by ste svoj hovädzí plátok nemohli po uvarení odrezať a rozhryznúť.
Sous-vide spotrebiče boli donedávna k dispozícii iba pre použitie v profesionálnych kuchyniach a ich zaobstaranie bolo samozrejme nákladné. Teraz ale máte možnosť zaobstarať si sous-vide varič pre domáce používanie za veľmi prijateľnú cenu.
Čo potrebujete na sous-vide varenie?
Vzhľadom k tomu, že sous-vide varenie spočíva vo varení vákuovo-balených potravín, neobídete sa bez týchto vecí:
- veľký hrniec, do ktorého sa vojde 6-15 litrov vody
- sous-vide varič pre ohrev a cirkuláciu vody
- vákuovačka (napríklad Vidia, ktorá má integrovanú váhu, a tak bude vaše varenie o to jednoduchšie)
Jednoduchý ovládací panel
Ako postupovať pri varení sous-vide
Naplňte hrniec vodou a na jeho okraj pripevnite varič s pomocou priloženej svorky. Nastavte čas a teplotu a potvrďte. Varič odštartuje ohrev a cirkuláciu vody. Než sa voda ohreje na požadovanú teplotu, pripravte si suroviny na varenie. Ochuťte ich s pomocou vákuovačky, zavákuujte do vrecka a vložte do hrnca. To je všetko! Už len zostáva čakať na signál ohlasujúci koniec varenia.
Hlavné prvky
- skvelé výsledky, ako od profesionálneho kuchára
- digitálne ovládanie
- jednoduché nastavenie teploty a času
- nastavenie teploty s presnosťou na 0.1 °C
- určené pre varenie v 6-15 litroch vody
- nerezová konštrukcia
Obsah balenia
- ponorný varič Sous Vide Status SVC100
- návod k obsluhe
Parametre
- Výrobca
- Status Innovations
- Farba
- Čierna
k danému produktu?
Diskusia
k danému produktu?