###message

varič Sous-vide
Status SVC 100

S ponorným varičom Sous-vide Status SVC 100 pripravíte mäso ako profesionálny kuchár.

129.00 
Dostupnosť
skladom 3 ks
u vás už 29.4.2024

Nákup na splátky

Produkt je možné kúpiť na splátky prostredníctvom spoločností Home Credit.

Doprava 6 €.

  • Popis produktu
  • Foto / video
  • Hodnotenie produktu
  • Diskusia

Popis produktu

Čo je sous-vide?

Sous-vide je termín pochádzajúci z francúzštiny a znamená „pod vákuom“. Pri varení metódou sous-vide ide o šetrné varenie vákuovaných surovín zo súčasného udržovania presnej teploty. Využíva ju mnoho profesionálnych kuchárov, najmä v drahších reštauráciách, pretože s jej pomocou dosiahnu skvelé chute a hlavne dokonalú šťavnatosť a mäkkosti akéhokoľvek mäsa, rýb a zeleniny. Už sa vám nestane, že by ste svoj hovädzí plátok nemohli po uvarení odrezať a rozhryznúť.

Sous-vide spotrebiče boli donedávna k dispozícii iba pre použitie v profesionálnych kuchyniach a ich zaobstaranie bolo samozrejme nákladné. Teraz ale máte možnosť zaobstarať si sous-vide varič pre domáce používanie za veľmi prijateľnú cenu.

 

Čo potrebujete na sous-vide varenie?

Vzhľadom k tomu, že sous-vide varenie spočíva vo varení vákuovo-balených potravín, neobídete sa bez týchto vecí:

  • veľký hrniec, do ktorého sa vojde 6-15 litrov vody
  • sous-vide varič pre ohrev a cirkuláciu vody
  • vákuovačka (napríklad Vidia, ktorá má integrovanú váhu, a tak bude vaše varenie o to jednoduchšie)
SVC100 Sous vide circulator 6

Jednoduchý ovládací panel

Varič Sous-vide Status SVC100 je vo svojej hornej časti vybavený digitálnym ovládacím panelom, ktorý umožňuje nastaviť čas a teplotu podľa toho, čo práve varíte. Čas alebo teplotu znižujete a zvyšujete otáčaním kovového regulačného kolieska a zvolenú hodnotu potvrdíte stlačením tlačidla na paneli. Počas varenia bude displej zobrazovať zostávajúci čas a aktuálnu teplotu vody. Po dokončení varenia vás upozorní zvukovým signálom.

SVC100 Sous vide circulator 4

Ako postupovať pri varení sous-vide

Naplňte hrniec vodou a na jeho okraj pripevnite varič s pomocou priloženej svorky. Nastavte čas a teplotu a potvrďte. Varič odštartuje ohrev a cirkuláciu vody. Než sa voda ohreje na požadovanú teplotu, pripravte si suroviny na varenie. Ochuťte ich s pomocou vákuovačky, zavákuujte do vrecka a vložte do hrnca. To je všetko! Už len zostáva čakať na signál ohlasujúci koniec varenia.

Hlavné prvky

  • skvelé výsledky, ako od profesionálneho kuchára
  • digitálne ovládanie
  • jednoduché nastavenie teploty a času
  • nastavenie teploty s presnosťou na 0.1 °C
  • určené pre varenie v 6-15 litroch vody
  • nerezová konštrukcia

Obsah balenia

  • ponorný varič Sous Vide Status SVC100
  • návod k obsluhe

 

Parametre

Výrobca
Status Innovations
Farba
Čierna
Máte otázky
k danému produktu?
Opýtajte sa v diskusii
Položiť otázku

Foto / video

Hodnotenie produktu

Zatiaľ nikto neprispel do diskusie, buďte prvý!
Napíšte svoj názor
Hodnotenie pre varič Sous-vide | Status SVC 100
Vaše hodnotenie
Celkové hodnotenie
Zavrieť okno

Diskusia

Máte otázky
k danému produktu?
Opýtajte sa v diskusii
Položiť otázku