nôž na syr Samura BAMBOO 13,5 cm
Na nôž Samura BAMBOO sa syry nelepia! Dĺžka čepele 13,5 cm. Na špičke vidlička na servírovanie.
Popis produktu
nôž na syr Samura BAMBOO 13,5 cm
Spojenie japonskej nožiarskej tradície a európskej spoľahlivosti
Nôž Samura BAMBOO z jednovrstvovej ocele je ideálny pre krájenie mäkkých i tvrdých syrov. Syry sa na čepeľ nelepia a vidličku na špičke využijete pri servírovaní. Nôž je ľahučký a má rukoväť v tvare bambusu.
Určené na:
syry všetkého druhu
Nôž nevyžaduje pri krájaní žiadna veľké úsilie. Jeho dĺžka a tvar sú dizajnované pre pohodlné zvládnutie mnoho druhov syrov.
- Ešte dôležitejšia ako ostrosť je ergonómia noža. Nože Samura majú ergonomický tvar, ich používanie je skutočne pohodlné a nože sa zbytočne neničia.
- Odporúčame umývať nože ručne pod tečúcou vodou, bez použitia abrazívnych prostriedkov, a hneď ich utrieť do sucha. Za jeden cyklus v umývačke riadu sa nôž síce nezničí, ale pravidelné umývanie môže viesť k deformácii.
- Nože Samura vydržia pri správnom zaobchádzaní veľmi dlho ostré. Pre predĺženie ostrosti ich odkladajte do držiakov alebo stojanov určených priamo na nože. Neskladujte ich spoločne s príbormi alebo iným kovovým náčiním, mohlo by dôjsť k predčasnému otupeniu.
- Životnosť noža predĺžite aj výberom vhodnej krájacej dosky. Používajte drevené, termoplastické alebo polyuretánové dosky, naopak nevhodné sú kamenné, sklenené a porcelánové.
- Nezabudnite na pravidelné ostrenie. Nože ostrite pravidelne a včas. Na reznej hrane noža sa postupom času odhaľujú mikroskopické defekty, ktoré síce nie sú voľným okom vidieť, ale ovplyvňujú kvalitu rezu a majú tendenciu sa prehlbovať. Pri dlhodobom zanedbávaní starostlivosti môže dôjsť až k znehodnoteniu noža. Pravidelné brúsenie naopak tieto defekty zahladí a zachová dokonalú ostrosť, pre ktorú si nôž Samura kupujete.
Ďalšie príslušenstvo
K nožu Samura si môžete dokúpiť nasledujúce príslušenstvo.
Stojan na nože

Antibakteriálny nerezový stojan so štetinami pojme až 9 nožov rôznych tvarov a zachová ich ostrosť. Nože sa navzájom nedotýkajú a ich uloženie je na rozdiel od iných stojanov variabilné. Štetinová vložka ide vybrať a umyť.
Brúsky a ocieľky

Vyberte si z brúsiek na oceľové aj keramické nože. S jednoduchými japonskými brúsnymi kameňmi naostríte nôž ľahko a rýchlo, aj keď ste to ešte nikdy nerobili. Alebo by vám bola príjemnejšia elektrická brúska? Na priebežné udržiavanie ostria je zas ideálna univerzálna ocieľka.
Doska z termoplastu

Antibakteriálna doska z termoplastu bráni predčasnému otupeniu nožov. Ide o materiál, ktorý sa používa aj pri výrobe moderných lekárskych prístrojov a detských hračiek. Doska má drážku pre zachytenie tekutín z potravín.
Kvalitné kuchynské nože Samura
Parametre
- Výrobca
- SIA Tokyo Cutlery
- Farba
- Nerezová oceľ
- Materiál čepele
- nepotiahnutá nerezová oceľ AUS-8
- Materiál rukoväti
- nerezová oceľ
- Tvrdosť čepele
- 58 HRC
- Dĺžka v cm
- 30 cm
- Dĺžka čepele
- 13,5 cm
- Hmotnosť (g)
- 53 g
- Záručná doba
- 24 mesiacov
k danému produktu?
Diskusia
k danému produktu?